el en

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

• Πόσο καιρό το ΥΓΙΕΙΑ ΚΕΦΙΡ παραμένει φρέσκο μετά το άνοιγμα;

Αν δεν εχετε προσθέσει κάτι μέσα όπως νερό ή χυμό αντέχει στο ψυγείο ως και την ημερομηνία λήξεως


• Τι είναι τα προβιοτικά;

Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που μπορούν να προσφέρουν οφέλη για την υγεία όταν καταναλώνονται σε επαρκείς ποσότητες. Τα οφέλη αυτών των καλών βακτηριδίων μπορεί να περιλαμβάνουν την υποστήριξη του ανοσοποιητικού και ένα υγιές πεπτικό σύστημα.


• Είναι τα προϊόντα ΥΓΙΕΙΑ χωρίς γλουτένη;

Όλα τα προϊόντα κεφίρ υγίεια είναι από την φύση τους χωρίς γλουτένη


• Τα προϊόντα ΥΓΙΕΙΑ περιέχουν φιστίκια ή καρπούς;

Στις εγκαταστάσεις μας, κανένα προϊόν μας δεν περιέχει φιστίκια ή άλλους καρπούς


• Γιατί πρέπει να προσθέσω προβιοτικά στη διατροφή μου;

Τα βακτηρίδια στο πεπτικό σύστημα είναι σημαντικά για την υγεία και εύκολα ειναι εκτός ισορροπίας από το καθημερινό άγχος. Παράγοντες που μπορούν να αντισταθμίσουν αυτή την ισορροπία περιλαμβάνουν τα αντιβιοτικά, τις λοιμώξεις, την κατανάλωση αλκοόλ, τη χρόνια διάρροια και τα ταξίδια. Η κατανάλωση πολύ επεξεργασμένων τροφίμων ή η μη κατανάλωση αρκετών ινών μπορεί επίσης να επηρεάσει αρνητικά την ισορροπία αυτή. Τα προβιοτικά είναι ένας εύκολος τρόπος για να βοηθήσετε στην καταπολέμηση αυτών των παραγόντων και μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το πεπτικό σας σύστημα ρυθμισμένο.


• Πόσο πρέπει να πίνω καθημερινά το ΥΓΙΕΙΑ ΚΕΦΙΡ;

Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς, αλλά σας συνιστούμε να καταναλώνετε μία έως δύο δόσεις κεφίρ υγίεια καθημερινά για μέγιστη προβιοτική υγεία. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στο κεφίρ, οπότε κάντε αυτό που σας εξυπηρετεί και δείτε τι λειτουργεί για εσάς. Δεν είναι η ποσότητα όσο η ποιότητα που μετρά.


• Πώς λειτουργούν τα προβιοτικά;

Φανταστείτε το μονοπάτι που παίρνει το φαγητό μέσω του πεπτικού συστήματος. Το φαγητό περνά μέσα από το στόμα, εισέρχεται στο πολύ όξινο στομάχι και πηγαίνει στο λεπτό έντερο όπου συνεχίζεται η διάσπαση των βακτηρίων. Σε αυτές τις τελευταίες δύο πεπτικές διαδικασίες βρίσκονται τα περισσότερα βακτήρια. Ανάλογα με την ισορροπία των «καλών» και «κακών» στελεχών, τα βακτήρια μπορούν να παραμείνουν στα έντερα για αρκετό καιρό, αναλαμβάνοντας μια σημαντική ποσότητα εντερικού χώρου και αυξανόμενα πλεονάσματα επιβλαβών παθογόνων όπως η Candida. Κάθε φορά που καταναλώνετε προβιοτικά, όπως το κεφίρ, ανταγωνίζονται για αυτό το χώρο και ωθούν τα επιβλαβή βακτήρια έξω.


• Πώς μπορώ να εντοπίσω ένα προβιοτικό;

Ένα προβιοτικό είναι απλώς ένα στέλεχος βακτηρίων που είναι ευεργετικό για την υγεία. Για να είναι αποτελεσματική μια προβιοτική τροφή, τα βακτήρια πρέπει να είναι ζωντανά και ενεργά την στιγμή κατανάλωσης. Ορισμένα τρόφιμα που χαρακτηρίζονται ως προβιοτικά περιέχουν πολύ λίγα ζωντανά βακτηρίδια,


• Τι μπορώ να περιμένω όταν δοκιμάσω τo ΥΓΙΕΙΑ ΚΕΦΙΡ ;

Το ΥΓΙΕΙΑ ΚΕΦΙΡ είναι παρόμοιο με το πόσιμο γιαούρτι σε υφή και είναι απολαυστικά πικάντικη. Το κεφίρ επηρεάζει τα άτομα διαφορετικά, αλλά γενικά μπορείτε να προσβλέπετε σε βελτιωμένη πέψη, αυξημένη ανοσία και αναπλήρωση της χλωρίδας του εντέρου. Το κεφίρ υγίεια μπορεί επίσης να βοηθήσει στη ρύθμιση των κινήσεων του εντέρου.


• Γιατί το κεφίρ έχει διαφορετική γεύση από το μπουκάλι μέχρι το μπουκάλι;

Το Υγίεια κεφίρ είναι ένα ζωντανό και δραστικό προϊόν που ποικίλλει στη γεύση, την υφή, το ιξώδες και το επίπεδο του ανθρακικού από μπουκάλι σε μπουκάλι και από παρτίδα σε παρτίδα. Δεν προσθέτουμε χημικά σταθεροποιητικά ή πρόσθετα στο κεφίρ μας, γι ‘αυτό και υπάρχουν φυσικές παραλλαγές.

Εάν αγοράσετε ένα μπουκάλι κεφίρ που είναι πιο πικρό ή ξινό από ό, τι συνηθίσατε, αυτό δεν σημαίνει ότι το κεφίρ είναι κακό. Είναι απλά ένα χαρακτηριστικό των ενεργών αποικιών. Το κεφίρ υγιεία παράγει μια ποικιλία αντιμικροβιακών και αντι-παθογόνων ενώσεων που αποτρέπουν την αλλοίωση.

Τέλος, το πάχος του κεφίρ μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη θερμοκρασία και την εποχή κυρίως στο κατσικίσιο γάλα. Αυτό συμβαίνει και πάλι επειδή προσπαθούμε να διατηρήσουμε το κεφίρ μας όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Ταυτόχρονα, μπορούν να σχηματιστούν σβώλοι λόγω της διαδικασίας καλλιέργειας και αποτελούν φυσικό χαρακτηριστικό του κεφίρ που δεν είναι αραιωμένο με νερό.


• Πού μπορώ να βρω τα προϊόντα ΥΓΙΕΙΑ ΚΕΦΙΡ;

To κεφίρ υγίεια θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ, καταστήματα υγιεινής διατροφής, φούρνους κ.α. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε στο τοπικό κατάστημά σας, ζητήστε το από τον καταστηματάρχη σας να το φέρει και εμείς θα το προμηθεύσουμε!


• Μπορώ να δώσω στο παιδί μου ΥΓΙΕΙΑ ΚΕΦΙΡ;

Ναί! Από 1 έτους. Το ΥΙΕΙΑ ΚΕΦΙΡ είναι απαλλαγμένο από γλουτένη και σε μεγάλο ποσοστό από λακτόζη, γι ‘αυτό είναι καταπραϋντικό στις καούρες των παιδιών. Επιπλέον, διεθνής δημοσιευμένη έρευνα δείχνει ότι το πόσιμο κεφίρ μπορεί να υποστηρίξει την ανοσία και τα πεπτικά συστήματα σε μικρά παιδιά.


• Μπορώ να δώσω ΚΕΦΙΡ στο κατοικίδιο μου;

Όλα τα σκυλιά και οι γάτες λατρεύουν το κεφίρ. Μπορείτε να το προσθέσετε στα γεύματα του κατοικίδιου σας.


• Μπορώ να παγώσω το κεφίρ μου; Θα επιβιώσουν τα προβιοτικά;

Η κατάψυξη του κεφίρ μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μπορεί να γίνει! Δεν συνιστούμε να βάζετε πόσιμο κεφίρ στον καταψύκτη ενώ βρίσκεστε στη φιάλη, καθώς αυτό θα προκαλέσει το διαχωρισμό των υγρών και των στερεών. Το κεφίρ μπορεί να χάσει την κρεμώδη σύστασή του όταν αποψυχθεί. Οι προβιοτικές καλλιέργειες στο κατεψυγμένο κεφίρ μας είναι αδρανείς ενώ είναι κατεψυγμένες. Όταν καταναλώνεται, τα προβιοτικά επαναλαμβάνουν τη δραστηριότητα και μπορούν να προσφέρουν όλα τα οφέλη των καλλιεργειών σε κατεψυγμένο κεφίρ.


• Είναι ασφαλές το ΚΕΦΙΡ για εγκύους / θηλάζουσες γυναίκες;

Το Υγίεια κεφίρ είναι ασφαλές και μπορεί να είναι επωφελές για τις εγκύους και τις θηλάζουσες γυναίκες.


• Μπορώ να μαγειρεύω ή να ψήνω με κεφίρ; Εάν ναι, γιατί να το κάνω;

Χρησιμοποιήστε το Υγιεία κεφίρ οπουδήποτε θα χρησιμοποιούσατε βουτυρόγαλα, ξινή κρέμα, γιαούρτι ή μαγιονέζα για να φτιάξετε dressing, dips και σάλτσες που θα απογειώσουν την γεύση. Ενώ πολλά από τα προβιοτικά βακτηρίδια δεν θα επιβιώσουν μαγειρεμένα, το κεφίρ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε γεύση και υφή στα ζεστά πιάτα και καθιστά τα ψητά προϊόντα επιπλέον αφράτα!


• Είναι το ginger κεφίρ και το mojito κατάλληλο για χορτοφάγους;

To τζίντζερ και το μοχίτο κεφίρ υγιεία είναι κατάλληλο για χορτοφάγους καθώς δεν περιέχει τίποτε άλλο πέρα από φρέσκα και φυτικά συστατικά.


• Από που προέρχεται το ανθρακικό στα αναψυκτικά ΚΕΦΙΡ ΥΓΙΕΙΑ, πώς να ανοίξω τα μπουκάλια;

Τα αναψυκτικά κεφίρ υγίεια είναι τα μοναδικά φυσικώς ανθρακούχα της αγοράς. Το ανθρακικό παράγεται από τους μύκητες κεφίρ και δεν τελειώνει ποτέ. Για αυτό πρέπει να το ανοίγεται σιγά σιγά χωρίς να το κουνήσετε. Άλλος τρόπος είναι να το ανοίξετε πλαγίως πάνω από ένα ποτήρι για να αποφύγετέ τον αφρισμό.


• Πού να διατηρήσετε τα αναψυκτικά τζίντζερ και το μοχίτο κεφίρ;

Τα φρέσκα αναψυκτικά κεφίρ υγιεία διατηρούνται στο ψυγείο ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.